Hvilken udklædning passer dig i København?

Så er det ved at blive tid til udklædning København, og du har sat dig for, at du skal klæde dig ud som noget, der passer dig til anledningen.
Det kan så være noget, der passer til det, som festen har udstedt, at det skal handle om denne dag, eller også er du meget kreativ, at du vil finde på noget, der bare passer til, hvad du synes, der viser København fra sin bedste side.
Det kan også være noget, som der minder dig om København, eller også er det noget, der giver dig en oplevelse af København.
Måske har du mødt nogle venner, som der kan fortælle dig, hvad deres mening er om København, og derfor endte du med at klæde dig ud på denne bestemte måde.
Det var måske ikke det, som du havde regnet med at klæde dig ud til at starte med, men det var inspiration nok til, at det var det, som du endte med at tage.

Dette er udklædning København for dig

Efter længere overvejelser blev du også enig med dig selv om, at det var det her, som du skulle ende med at klæde dig ud som.
På den måde kan du også anspore andre til, hvad de skal klæde sig ud som i den anledning, hvor de måske er lidt fattige på inspiration.
Det gør jo heller ikke noget, at man møder op, klædt ud som det samme, hvis man nu synes, at det er en god udklædning.
Er der nok af dem, så er det jo bare noget med at dele dem ud mellem jer.
Det kan netop være en sjov ting, at der er flere, som der vælger at klæde sig ud som det samme, om det så er aftalt eller ej.
Det giver bare en ekstra oplevelse til festen, at man er flere, der blev enige om, at det her var sjovt at klæde sig ud som.
Man kan jo også lyve om, hvorvidt man var enige om at klæde sig ud ens eller, for det gør det jo bare endnu sjovere.
Og man kan gemme de dragter til næste gang, så man kan gentage succesen, for der er bestemt ikke nogle, der regner med, at I gør det samme næste år.